Wat we doen

Wij zijn je creatieve partner die altijd voor je klaarstaat. Of het nu gaat om animatie, video of social content, we brengen het allemaal in beweging.

Bij Extrafazant gaan we verder dan creativiteit alleen. Bewegend beeld is zoveel meer dan het ene naar het andere verplaatsen. Beweging komt met dynamiek, verandering, verhaal en actie. Visueel en in de mens zelf. Deze taak pakken wij aan, samen met onze partners. En geloven in de kracht van samenwerking.

Animaties

Het is de kunst om een moeilijk verhaal, makkelijk te vertellen. Of het nu gaat om de presentatie van een nieuw concept, of het uitleggen van een technisch proces, wij doen het allemaal.

Met de beste tekstschrijvers, illustratoren en animatoren aan boord maken we de meest dynamische animaties voor iedere gewenste doelgroep. Wild enthousiast? Dan doen wij er nog een extra schepje bovenop.

Videoproducties

Naast animaties maken wij top-notch video’s. Of je nu je product wilt laten zien, je bedrijf wilt presenteren of op zoek bent naar video's voor diverse campagnes, wij zetten je boodschap om in pakkende en verrassende beelden.

Extrafazant weet zich te onderscheiden door de kennis en expertise van animatie toe te passen in video, voor een fazantastisch eindresultaat.

Social content

Social media is ons speelveld. Van korte YouTube-prerolls tot viral ads op Instagram, wij weten als geen ander hoe we de doelgroep kunnen bereiken en blijven boeien. Van 3D-animaties, illustratieve campagnes tot videocontent, wij zijn er voor je.

Een social campagne uitzetten op meerdere kanalen en in alle uitlopende formaten? Bij Extrafazant ben je op de juiste plek.