bedrijfsfilm-laten-maken

Bedrijfsfilm laten maken.

Wil je jouw bedrijf op een professionele en boeiende manier presenteren? Overweeg dan een bedrijfsfilm te laten maken. Met een bedrijfsfilm kun je jouw verhaal, missie en waarden effectief communiceren naar jouw doelgroep.

Ons ervaren team staat klaar om jou te helpen bij het maken van een op maat gemaakte bedrijfsfilm die de kern van jouw bedrijf vastlegt en de aandacht trekt. Of je nu een kleinschalig bedrijf bent of een grote organisatie, wij bieden flexibele oplossingen die passen bij jouw behoeften en budget. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Een bedrijfsfilm door Extrafazant laten maken. We leggen het uit.

Waarom zou je voor jouw bedrijfsvideo voor Extrafazant kiezen? Bij Extrafazant combineren we onze expertise in videoproductie met een diepgaande kennis van het creëren van boeiende scripts, gedetailleerde storyboards en visueel aantrekkelijke content. Met jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsvideo's en promotiefilms begrijpen we hoe we jouw verhaal effectief kunnen vertalen naar een meeslepende visuele ervaring die indruk maakt op jouw doelgroep.

Door te kiezen voor Extrafazant voor jouw bedrijfsvideo, ben je verzekerd van een professioneel eindresultaat dat de essentie van jouw bedrijf vastlegt en tegelijkertijd de aandacht van je kijkers vasthoudt. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige video's die voldoen aan jouw specifieke doelstellingen en verwachtingen. Laat ons je helpen om jouw bedrijfsverhaal tot leven te brengen met een op maat gemaakte video die impact maakt.

Bekijk al onze bedrijfsfilms

Een bedrijfsfilm laten maken: het stappenplan.

1. Briefing, consult en doel.

Begin met een uitgebreide briefing om jouw doelen, boodschap en doelgroep te begrijpen. Dit helpt ons om een duidelijk beeld te krijgen van wat je wilt bereiken met de bedrijfsfilm.

2. Script en Stijl

Ons team ontwikkelt een overtuigend script dat de kernboodschap van je bedrijf duidelijk communiceert. We bepalen ook de juiste stijl die past bij jouw merkidentiteit en doelstellingen.

3. Pre-productie

Tijdens de pre-productiefase maken we een gedetailleerde shotlist en callsheets om de opnames efficiënt te laten verlopen. We plannen ook de locaties, casting en andere aspecten van de productie.

4. Draaidag(en)

Op de afgesproken draaidagen worden alle opnames gemaakt volgens het opgestelde plan. Ons ervaren team van partners zorgt voor professionele opnames met hoogwaardige apparatuur.

5. Montage en Revisie

Na de opnames gaan we aan de slag met de montage van de bedrijfsfilm. We zorgen ervoor dat de beelden en geluiden naadloos samenkomen. We sturen je een link naar je persoonlijke Vimeo reviewpagina, en voeren je revisies zorgvuldig uit zodat de video perfect aansluit bij jouw wensen.

6. Levering en Implementatie

Zodra de bedrijfsfilm is voltooid en alle revisies zijn verwerkt, leveren we je het eindproduct in het gewenste formaat. We bieden ook ondersteuning bij de implementatie van de bedrijfsfilm op je website, sociale media en andere kanalen om maximale zichtbaarheid te garanderen.

logo-bedrijfsfilm-laten-maken
kosten-bedrijfsfilm-laten-maken

Een bedrijfsfilm laten maken, wat zijn de kosten?

De kosten voor het laten maken van een bedrijfsvideo kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de lengte van de video, de complexiteit van de inhoud, het gebruik van speciale effecten en de kwaliteit van de productie.

Bij Extrafazant hanteren we een transparant prijsbeleid en bieden we op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw budget en behoeften. De kosten voor een bedrijfsvideo zijn diverser dan bij een animatievideo, dus een 'vanafprijs' kunnen we daarvoor niet zo makkelijk geven als voor een geanimeerde video. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we jouw bedrijfsverhaal tot leven kunnen brengen met een professionele en effectieve video.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Extrafazant
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Js SGDBJs SGDB
15:01 07 Apr 24
Wij hebben Extrafazant als een zeer betrokken bedrijf ervaren: fijne, persoonlijke benadering en een prachtig resultaat in verschillende mediavormen. Kort gezegd: zeer tevreden en een echte aanrader. Dank!
Iris van der WoudeIris van der Woude
14:54 07 Apr 24
Ik heb voor verschillende werkgevers met Extrafazant mogen werken. Ik vind het heel prettig schakelen, ze zijn snel van begrip en snel en secuur in de uitvoering. Ook last minute wijzigingen werden altijd goed opgepakt en netjes afgeleverd! Ik hoop nog vaak met ze te mogen werken, ga zo door!
Gino CoppensGino Coppens
05:17 07 Apr 24
Voor De Rooi Pannen waren we opzoek naar een animatie om het keuzeproces te verduidelijken. Uiteindelijk bij ExtraFazant en zo ook Tom uitgekomen. We hadden snel een klik en hij wist precies wat we nodig hadden. Al snel lag er een script. Tom wist op welke momenten wij als werkgroep overleg hadden om te kunnen voorzien van feedback, dus paste de workflow aan aan onze interval. Deze flexibiliteit, de goede samenwerking, heldere communicatie, en geen enkel gebrek aan “dat stapje extra” maakt dat niet alleen ik maar heel De Rooi Pannen te spreken is over ExtraFazant!
Xavier MirXavier Mir
18:03 04 Apr 24
js_loader

Veelgestelde vragen.

Voor de productie van een bedrijfsfilm.

Een bedrijfsfilm biedt een krachtige manier om jouw bedrijf te presenteren aan jouw doelgroep. Het kan helpen om de geloofwaardigheid van je merk te vergroten, de betrokkenheid van je publiek te verhogen en je boodschap op een effectieve manier over te brengen.

De productietijd voor een bedrijfsfilm kan variëren afhankelijk van factoren zoals de lengte en complexiteit van de film, het beschikbare budget en de planning van het productieteam. Over het algemeen kan het proces enkele weken tot maanden duren.

Voor het maken van een bedrijfsfilm hebben we basisinformatie nodig over jouw bedrijf, je doelgroep, de boodschap die je wilt overbrengen en eventuele specifieke vereisten of voorkeuren met betrekking tot de stijl en inhoud van de film.

Ja, we bieden scriptontwikkeling als onderdeel van onze diensten voor het maken van bedrijfsfilms. Ons team van ervaren copywriters kan samenwerken met jou om een overtuigend en effectief script te ontwikkelen dat perfect past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

We bieden verschillende soorten bedrijfsfilms aan, waaronder bedrijfspresentaties, testimonial video’s, productdemonstraties, en meer. We kunnen samenwerken om de juiste stijl en inhoud te kiezen die het beste past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

Ook iets in beweging brengen?

Heb je een vraag, of graag in contact komen? Laat het ons weten, en Tom neemt vliegensvlug contact met je op!