Een 3D animatie laten maken?

Op zoek naar verbluffende 3D animatie voor jouw project? Bij Extrafazant bieden we hoogwaardige en creatieve 3D animatieoplossingen die jouw ideeën tot leven brengen. Met onze expertise en innovatieve benadering leveren we indrukwekkende visuele ervaringen die je publiek boeien en betrekken. Ontdek hoe onze professionele animators jouw concepten omzetten in dynamische en meeslepende 3D animaties die opvallen in elke context. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons samen jouw visie tot werkelijkheid maken.

3D animatie bij Extrafazant

Deze 3D animaties maakten we eerder.

Heb je een vraag?

Heb je een concreet vraagstuk, of iets wat je liever 
face-to-face met ons bespreekt? Laat het ons weten! 

Vraag naar onze project-chef Tom. Hij staat je graag te woord over alle mogelijkheden!

Tom Haenen

tom@extrafazant.nl

+31 13 20 32 118

Ook iets in beweging brengen?


  Veelgestelde vragen.

  De digitale spanningsboog van mensen is steeds kleiner geworden. Als we iets niet snappen, swipen of klikken we meedogenloos weg. Een animatie vertelt op een kraakheldere en aantrekkelijke manier jouw verhaal. Bovendien kun je een animatie op oneindig veel manieren inzetten.

  De productietijd (dus het daadwerkelijk animeren) hangt af van de lengte van de video. Ook goede onderlinge communicatie zorgt voor efficiëntie, waardoor de doorlooptijd erg kort kan zijn.

  Alles wat we doen is geheel op maat. Van A tot Z.
  Zo zijn we samen met de klant nauw betrokken bij de ontwikkeling van een logisch verhaal, ontwerpen we op basis van een bestaande huisstijl passende visuals en animeren we er op los.

  Kom maar op! Waar wacht je nog op?

  Die regelen wij voor je, in overleg. We geven advies over de soort stem die past bij de animatie of video. Vervolgens bestellen we de voice-over bij een stemmenbureau, die kosten liggen meestal rond de €350,00.

  Deze kunnen we helemaal op maat voor je maken. Ga je liever voor standaard muziek? Dan zoeken we een passende melodie voor je uit.

  Geen probleem. Wij zorgen voor een foutloze tekst en voice-over in iedere gewenste taal. Vraag naar de mogelijkheden.

  De gebruiksrechten van de animatie of video zijn van jou. Wanneer je de animatie gebruikt voor tv of als video-advertentie kunnen andere regels gelden. Neem hierover contact met ons op.

  Die kunnen wij er desgewenst onder plaatsen óf uitleveren als een los bestandje voor Youtube of socials tegen een kleine meerprijs.