Animatie laten maken.

Wil je een professionele animatie laten maken? Ontdek onze creatieve expertise en hoogwaardige producties. Met jarenlange ervaring brengen we jouw verhaal tot leven met op maat gemaakte animaties. Krijg een unieke, impactvolle video die je boodschap perfect overbrengt. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Animaties die we eerder maakten.

Ons stappenplan voor het maken van een animatie.

1. Eerste gesprek

Begin met een gedetailleerd gesprek om jouw doelen en visie voor de animatie te begrijpen. Dit helpt ons om een op maat gemaakt plan te maken dat perfect past bij jouw behoeften.

2. Script en Conceptontwikkeling

Ons team van experts zal een overtuigend script maken dat de kernboodschap van je animatie duidelijk communiceert. We zullen samenwerken om een creatief concept te bedenken dat je verhaal tot leven brengt.

3. Storyboarding en Stijlbepaling

Na goedkeuring van het script, zullen we een gedetailleerd storyboard maken om de visuele flow van de animatie te plannen. Hierbij bepalen we ook de juiste stijl die past bij jouw merk en boodschap.

4. Produceren

Ons ervaren team van animators zal elke scène tot leven brengen met vakmanschap en creativiteit. We zorgen ervoor dat de animatie voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en professionaliteit.

5. Feedback en Revisie

We bieden regelmatig feedbackmomenten om ervoor te zorgen dat de animatie aan je verwachtingen voldoet. We sturen je een link naar je persoonlijke Vimeo reviewpagina, en voeren je revisies zorgvuldig uit zodat de video perfect aansluit bij jouw wensen.

6. Levering en Implementatie

Zodra de productie voltooid is en alle revisies zijn verwerkt, leveren we je het eindproduct in het gewenste formaat. We kunnen ook ondersteuning bieden bij de implementatie van de animatie op je website of andere platforms om maximale zichtbaarheid te garanderen.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Extrafazant
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Js SGDBJs SGDB
15:01 07 Apr 24
Wij hebben Extrafazant als een zeer betrokken bedrijf ervaren: fijne, persoonlijke benadering en een prachtig resultaat in verschillende mediavormen. Kort gezegd: zeer tevreden en een echte aanrader. Dank!
Iris van der WoudeIris van der Woude
14:54 07 Apr 24
Ik heb voor verschillende werkgevers met Extrafazant mogen werken. Ik vind het heel prettig schakelen, ze zijn snel van begrip en snel en secuur in de uitvoering. Ook last minute wijzigingen werden altijd goed opgepakt en netjes afgeleverd! Ik hoop nog vaak met ze te mogen werken, ga zo door!
Gino CoppensGino Coppens
05:17 07 Apr 24
Voor De Rooi Pannen waren we opzoek naar een animatie om het keuzeproces te verduidelijken. Uiteindelijk bij ExtraFazant en zo ook Tom uitgekomen. We hadden snel een klik en hij wist precies wat we nodig hadden. Al snel lag er een script. Tom wist op welke momenten wij als werkgroep overleg hadden om te kunnen voorzien van feedback, dus paste de workflow aan aan onze interval. Deze flexibiliteit, de goede samenwerking, heldere communicatie, en geen enkel gebrek aan “dat stapje extra” maakt dat niet alleen ik maar heel De Rooi Pannen te spreken is over ExtraFazant!
Xavier MirXavier Mir
18:03 04 Apr 24
js_loader
Fleur - Extrafazant - contact

Een animatie laten maken, wat zijn de kosten?

Wil je de kosten voor het maken van een animatie kennen? Onze prijzen beginnen vanaf €1500 per minuut, maar kunnen variëren op basis van jouw specifieke behoeften. Extra kosten kunnen ontstaan voor een professionele voice-over en rechtenvrije muziek.

Ben je benieuwd naar die tarieven? Neem voor een indruk daarvoor eens een kijkje bij het aanbod van bijvoorbeeld Voicebooking (voor voiceovers) of Artlist (voor alle sounds en muziek rondom je animatie).

Of je nu een bedrijfsfilm, 3D-animatie, motion graphic of promotiefilm nodig hebt, ons team staat klaar om je te helpen binnen je budget. We bieden flexibele oplossingen, of je nu op maat gemaakte animaties wilt of gebruik wilt maken van bestaande illustraties. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we jouw ideeën tot leven kunnen brengen met boeiende animaties.

Veelgestelde vragen.

Vragen bij het laten maken van een animatie.

Animaties bieden een visueel aantrekkelijke manier om complexe informatie op een eenvoudige en boeiende manier te communiceren. Ze kunnen helpen bij het vergroten van merkbekendheid, het verhogen van betrokkenheid van het publiek en het verbeteren van de conversiepercentages.

De tijd die nodig is om een animatie te maken, kan variëren afhankelijk van factoren zoals de lengte en complexiteit, de gewenste stijl en het beschikbare budget. Over het algemeen kan het proces enkele weken tot enkele maanden in beslag nemen.

Voor het maken van een animatie hebben we basisinformatie nodig over je bedrijf, je doelgroep, de boodschap die je wilt overbrengen en eventuele specifieke vereisten of voorkeuren met betrekking tot de stijl en inhoud van de animatie.

Ja, we bieden scriptontwikkeling als onderdeel van onze animatiediensten. Ons team van ervaren copywriters kan samenwerken met jou om een overtuigend en effectief script te ontwikkelen dat perfect past bij jouw doelstellingen en boodschap.

Ja, we bieden een breed scala aan animatiestijlen, waaronder promotiefilms, 3D-animatie, bedrijfsfilms, motion graphics en meer. We kunnen samenwerken om de stijl te kiezen die het beste past bij jouw merk en boodschap.

Je kunt eenvoudig een offerte aanvragen door contact met ons op te nemen via het daarvoor bestemde formulier op onze website of door ons rechtstreeks te e-mailen. We zullen graag meer informatie verzamelen over je projectvereisten en je een gedetailleerde offerte sturen op basis van jouw behoeften.

Wat voor type animatie heb ik nodig?

Ben je onzeker welk type video het best aansluit bij jouw behoeften? De keuze hangt af van diverse factoren, zoals je boodschap, doelgroep en gewenst effect. Een promotiefilm is perfect voor het promoten van je bedrijf of product met boeiende visuals en pakkende boodschappen. Een bedrijfsfilm vertelt het verhaal van je organisatie, van missie en waarden tot team en faciliteiten. Voor complexe projecten zoals productontwerp biedt een 3D animatie indrukwekkende grafische mogelijkheden. Overweeg ook een productvideo om specifieke kenmerken en voordelen van je product te benadrukken. Ontdek meer over deze verschillende animatietypes en hoe ze jouw doelen kunnen ondersteunen.

Ook iets in beweging brengen?

Heb je een vraag, of graag in contact komen? Laat het ons weten, en Tom neemt vliegensvlug contact met je op!