Bedrijfsanimatie laten maken.

Wil je jouw bedrijf op een professionele en boeiende manier presenteren? Overweeg dan een bedrijfsanimatie te laten maken. Met een bedrijfsanimatie kun je jouw verhaal, missie en waarden effectief communiceren naar jouw doelgroep.

Ons ervaren team staat klaar om jou te helpen bij het maken van een op maat gemaakte bedrijfsfilm die de kern van jouw bedrijf vastlegt en de aandacht trekt. Of je nu een kleinschalig bedrijf bent of een grote organisatie, wij bieden flexibele oplossingen die passen bij jouw behoeften en budget. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

bedrijfsanimatie-laten-maken

Een bedrijfsanimatie door Extrafazant laten maken.

We leggen het uit.

Waarom zou je voor jouw bedrijfsanimatie voor Extrafazant kiezen? Bij Extrafazant combineren we onze expertise in motion graphics met een diepgaande kennis van het creëren van boeiende scripts, gedetailleerde storyboards en visueel aantrekkelijke content. Met jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsvideo's en promotiefilms begrijpen we hoe we jouw verhaal effectief kunnen vertalen naar een meeslepende visuele ervaring die indruk maakt op jouw doelgroep.

Door te kiezen voor Extrafazant om jouw bedrijfsanimatie te laten maken, ben je verzekerd van een professioneel eindresultaat dat de essentie van jouw bedrijf vastlegt en tegelijkertijd de aandacht van je kijkers vasthoudt. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige video's die voldoen aan jouw specifieke doelstellingen en verwachtingen. Laat ons je helpen om jouw bedrijfsverhaal tot leven te brengen met een op maat gemaakte video die impact maakt.

Bekijk al onze bedrijfsanimaties.

Heb je een concreet vraagstuk, of iets wat je liever face-to-face met ons bespreekt?

Laat het ons weten!

Vraag naar onze project-chef Tom. Hij staat je graag te woord over alle mogelijkheden!

Tom-creative-director

Wat zeggen onze klanten over ons?

Extrafazant
5.0
Gebaseerd op 4 beoordelingen
powered by Google
Js SGDBJs SGDB
15:01 07 Apr 24
Wij hebben Extrafazant als een zeer betrokken bedrijf ervaren: fijne, persoonlijke benadering en een prachtig resultaat in verschillende mediavormen. Kort gezegd: zeer tevreden en een echte aanrader. Dank!
Iris van der WoudeIris van der Woude
14:54 07 Apr 24
Ik heb voor verschillende werkgevers met Extrafazant mogen werken. Ik vind het heel prettig schakelen, ze zijn snel van begrip en snel en secuur in de uitvoering. Ook last minute wijzigingen werden altijd goed opgepakt en netjes afgeleverd! Ik hoop nog vaak met ze te mogen werken, ga zo door!
Gino CoppensGino Coppens
05:17 07 Apr 24
Voor De Rooi Pannen waren we opzoek naar een animatie om het keuzeproces te verduidelijken. Uiteindelijk bij ExtraFazant en zo ook Tom uitgekomen. We hadden snel een klik en hij wist precies wat we nodig hadden. Al snel lag er een script. Tom wist op welke momenten wij als werkgroep overleg hadden om te kunnen voorzien van feedback, dus paste de workflow aan aan onze interval. Deze flexibiliteit, de goede samenwerking, heldere communicatie, en geen enkel gebrek aan “dat stapje extra” maakt dat niet alleen ik maar heel De Rooi Pannen te spreken is over ExtraFazant!
Xavier MirXavier Mir
18:03 04 Apr 24
js_loader

Ook een bedrijfsanimatie laten maken? Kom in beweging!

Heb je een vraag, of graag in contact komen? Laat het ons weten, we nemen vliegensvlug contact met je op!


  bedrijfsanimaties-laten-maken

  Veelgestelde vragen.

  Voor de productie van een bedrijfsanimatie.

  Een bedrijfsanimatie biedt een krachtige manier om jouw bedrijf te presenteren aan jouw doelgroep. Het kan helpen om de geloofwaardigheid van je merk te vergroten, de betrokkenheid van je publiek te verhogen en je boodschap op een effectieve manier over te brengen.

  De productietijdkan variëren afhankelijk van factoren zoals de lengte en complexiteit van de film, het beschikbare budget en de planning van het productieteam. Over het algemeen kan het proces enkele weken tot maanden duren.

  Voor het maken van een bedrijfsanimatie hebben we basisinformatie nodig over jouw bedrijf, je doelgroep, de boodschap die je wilt overbrengen en eventuele specifieke vereisten of voorkeuren met betrekking tot de stijl en inhoud van de film.

  Ja, we bieden scriptontwikkeling als onderdeel van onze diensten voor het maken van animaties. Ons team van ervaren copywriters kan samenwerken met jou om een overtuigend en effectief script te ontwikkelen dat perfect past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

  We bieden verschillende soorten bedrijfsfilms aan, waaronder bedrijfsfilms, productvideo’s, promotiefilms, 3d animaties, en meer. We kunnen samenwerken om de juiste stijl en inhoud te kiezen die het beste past bij jouw bedrijf en doelstellingen.