Bedrijfsanimatie laten maken.

Of het nu gaat om een hoogwaardige 2D-animatie van je bedrijfslogo, een compleet technisch proces dat in 3D-animatie moet worden weergegeven; we bieden het allemaal bij Extrafazant! 

Animaties die informeren, overtuigen, je wegblazen, in twee of drie dimensies.

Klene Snoepdrop - Campagne

De voordelen van animatie.

Het grote voordeel van animatie: the sky is the limit. 

Deel je wildste wensen, dan doen wij daar nog een schepje bovenop! Animatie – of het nu in 2D of 3D is – geeft je de mogelijkheid elk proces, concept, event of hersenspinsel te visualiseren. We helpen je graag!

Ons team van multidisciplinaire professionals, kunnen je helpen met elk complex vraagstuk rondom visualisatie. Met 10 jaar ervaring hebben we zo’n beetje elke markt en doelgroep voorbij zien komen. Van Big Tech tot dierengeneeskunde, van food tot maritiem, you name it. 

Mede daarom is geen vraag gek genoeg voor ons. Samen gaan we het vraagstuk aan hoe we je doelgroep het beste kunnen benaderen en welke vorm daarvoor geschikt is. 

Wie waren je voor?

Klene Snoepdrop

3D-animatie

Cordaid

2D-animatie

Oorlog voor de Rechter

2D-animatie

Mentos Gum

3D-animatie

Odido

2D-animatie

Albert Heijn/h4>

3D-animatie

Heb je een vraag?

Heb je een concreet vraagstuk, of iets wat je liever 
face-to-face met ons bespreekt? Laat het ons weten! 

Vraag naar onze project-chef Tom. Hij staat je graag te woord over alle mogelijkheden!

Tom Haenen

tom@extrafazant.nl

+31 13 20 32 118

Ook iets in beweging brengen?


  Veelgestelde vragen.

  De digitale spanningsboog van mensen is steeds kleiner geworden. Als we iets niet snappen, swipen of klikken we meedogenloos weg. Een animatie vertelt op een kraakheldere en aantrekkelijke manier jouw verhaal. Bovendien kun je een animatie op oneindig veel manieren inzetten.

  De productietijd (dus het daadwerkelijk animeren) hangt af van de lengte van de video. Ook goede onderlinge communicatie zorgt voor efficiëntie, waardoor de doorlooptijd erg kort kan zijn.

  Alles wat we doen is geheel op maat. Van A tot Z.
  Zo zijn we samen met de klant nauw betrokken bij de ontwikkeling van een logisch verhaal, ontwerpen we op basis van een bestaande huisstijl passende visuals en animeren we er op los.

  Kom maar op! Waar wacht je nog op?

  Die regelen wij voor je, in overleg. We geven advies over de soort stem die past bij de animatie of video. Vervolgens bestellen we de voice-over bij een stemmenbureau, die kosten liggen meestal rond de €350,00.

  Deze kunnen we helemaal op maat voor je maken. Ga je liever voor standaard muziek? Dan zoeken we een passende melodie voor je uit.

  Geen probleem. Wij zorgen voor een foutloze tekst en voice-over in iedere gewenste taal. Vraag naar de mogelijkheden.

  De gebruiksrechten van de animatie of video zijn van jou. Wanneer je de animatie gebruikt voor tv of als video-advertentie kunnen andere regels gelden. Neem hierover contact met ons op.

  Die kunnen wij er desgewenst onder plaatsen óf uitleveren als een los bestandje voor Youtube of socials tegen een kleine meerprijs.