Een 3D animatie laten maken?

Op zoek naar verbluffende 3D animaties voor jouw project? Bij Extrafazant bieden we hoogwaardige en creatieve 3D animatieoplossingen die jouw ideeën tot leven brengen. Wil je ook een 3D animatie laten maken? Kom in beweging en ontdek hoe onze expertise en innovatieve benadering indrukwekkende visuele ervaringen leveren die je publiek boeien en betrekken. Onze professionele animators zetten jouw concepten om in dynamische en meeslepende 3D animaties die opvallen in elke context. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons samen jouw visie tot werkelijkheid maken.

3d-animatie

Deze 3D animaties maakten we eerder.

Het proces van een 3D animatie.

Hoe maken wij een 3d animatie?

1. Intake, concept en storyboard.

Begin met het ontwikkelen van een duidelijk concept en storyboard dat de kernboodschap van de animatie vastlegt. Dit helpt bij het visualiseren van de animatie en het bepalen van de juiste stijl en tone-of-voice.

2. Animatie en Belichting

Vervolgens gaan we aan de slag met het creëren van 3D-modellen en het aanbrengen van texturen om de gewenste visuele esthetiek te bereiken. Dit omvat het ontwerpen van personages, omgevingen en objecten die passen bij het concept van de animatie.

3. Animatie en Belichting

Het animatieproces omvat het toevoegen van beweging aan de 3D-modellen en het creëren van vloeiende en realistische animaties. Daarnaast wordt de belichting nauwkeurig ingesteld om de sfeer en emotie van de animatie te versterken.

4. Post-productie en sound design

Tot slot wordt de animatie gerenderd tot een hoogwaardige videoformatie en wordt de laatste hand gelegd aan de afwerking, inclusief kleurcorrectie, geluidseffecten en eventuele speciale effecten. Het eindresultaat is een meeslepende 3D-animatie die klaar is om jouw boodschap te communiceren aan je doelgroep.

Heb je een concreet vraagstuk, of iets wat je liever face-to-face met ons bespreekt?

Laat het ons weten!

Vraag naar onze project-chef Tom. Hij staat je graag te woord over alle mogelijkheden!

Tom-creative-director

Veelgestelde vragen.

Vragen over 3D animaties laten maken.

3D-animatie is een techniek waarbij driedimensionale modellen worden gebruikt om bewegende beelden te creëren. Dit wordt bereikt door het gebruik van gespecialiseerde software waarmee animators de modellen kunnen manipuleren en animeren om realistische en levendige scènes te maken.

3D biedt een aantal voordelen ten opzichte van 2D-animatie, waaronder realistischere visuals, meer vrijheid in camerabewegingen en perspectieven, en de mogelijkheid om complexe scènes en effecten te creëren.

De tijd die nodig is om een 3D-animatie te maken, kan sterk variëren afhankelijk van factoren zoals de lengte en complexiteit van de animatie, de beschikbare middelen en het ervaringsniveau van het productieteam. Afhankelijk van je deadline kunnen we een planning maken, maar als we snel kunnen schakelen kunnen we al binnen enkele werkdagen leveren.

De kosten van een 3D-animatie zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de lengte en complexiteit van de animatie, het niveau van detail en de kwaliteit van de animatie, en het ervaringsniveau van het productieteam. Voor een nauwkeurige prijsopgave is het raadzaam om een offerte aan te vragen bij een professioneel animatiebedrijf.

Ja, we bieden een breed scala aan animatiestijlen, waaronder promotiefilms, uitleganimaties, bedrijfsfilms, productvideo’s en meer. We kunnen samenwerken om de stijl te kiezen die het beste past bij jouw merk en boodschap.

Je kunt eenvoudig een offerte aanvragen door contact met ons op te nemen via het daarvoor bestemde formulier op onze website of door ons rechtstreeks te e-mailen. We zullen graag meer informatie verzamelen over je projectvereisten en je een gedetailleerde offerte sturen op basis van jouw behoeften.

Albert-Heijn 3D-animatie

Wat is het verschil tussen 2D en 3D animaties?

Waar 2D animatie in eenvoud en helderheid kan uitblinken, heeft 3D een totaal andere functie. Driedimensionaal ontwerp biedt een geheel nieuwe dimensie aan commerciële producties. Hier gaan we dieper in op de details - letterlijk en figuurlijk. Stel je voor dat je producten en diensten tot leven komen in een wereld van realisme, waarbij elk detail tot in de kleinste nuances wordt weergegeven. Dit zorgt voor een indrukwekkende visuele ervaring die klanten betrekt en overtuigt.

Dus, terwijl 2D animatie directer en informatiever kan zijn, biedt 3D een modern en levensecht alternatief dat jouw producten en diensten naar een hoger niveau tilt. Of het nu gaat om productvideo's, reclamecampagnes of virtual reality ervaringen, met 3D kun je een ongekend niveau van detail en realisme bereiken dat je boodschap onvergetelijk maakt voor je doelgroep.

Ook een 3D animatie laten maken? Kom in beweging!

Heb je een vraag, of graag in contact komen? Laat het ons weten, we nemen vliegensvlug contact met je op!


  animatie-laten-maken

  Wat zeggen onze klanten over ons?

  Extrafazant
  5.0
  Gebaseerd op 4 beoordelingen
  powered by Google
  Js SGDBJs SGDB
  15:01 07 Apr 24
  Wij hebben Extrafazant als een zeer betrokken bedrijf ervaren: fijne, persoonlijke benadering en een prachtig resultaat in verschillende mediavormen. Kort gezegd: zeer tevreden en een echte aanrader. Dank!
  Iris van der WoudeIris van der Woude
  14:54 07 Apr 24
  Ik heb voor verschillende werkgevers met Extrafazant mogen werken. Ik vind het heel prettig schakelen, ze zijn snel van begrip en snel en secuur in de uitvoering. Ook last minute wijzigingen werden altijd goed opgepakt en netjes afgeleverd! Ik hoop nog vaak met ze te mogen werken, ga zo door!
  Gino CoppensGino Coppens
  05:17 07 Apr 24
  Voor De Rooi Pannen waren we opzoek naar een animatie om het keuzeproces te verduidelijken. Uiteindelijk bij ExtraFazant en zo ook Tom uitgekomen. We hadden snel een klik en hij wist precies wat we nodig hadden. Al snel lag er een script. Tom wist op welke momenten wij als werkgroep overleg hadden om te kunnen voorzien van feedback, dus paste de workflow aan aan onze interval. Deze flexibiliteit, de goede samenwerking, heldere communicatie, en geen enkel gebrek aan “dat stapje extra” maakt dat niet alleen ik maar heel De Rooi Pannen te spreken is over ExtraFazant!
  Xavier MirXavier Mir
  18:03 04 Apr 24
  js_loader